Skip to main content
magento

Magento

Magento är en robust plattform som är full av funktioner och erbjuder 360 graders anpassning. På grund av dess out-of-the-box-funktioner och anpassningsmöjligheter kan du behöva extern expertis för att utnyttja den fullt ut.

Anpassad Magento-utveckling

Utöka Magento-butikens kapacitet genom att bygga anpassade funktioner som passar dina specifika behov. Våra experter kan utföra refaktorisering av koden, bygga anpassade integrationer, moduler och anpassningar för dina befintliga funktioner.

Plattform med öppen källkod

Magento ger dig möjlighet att utöka din plattform för att skapa unika och differentierade varumärkesupplevelser. Plattformen har möjlighet att anpassa sig och kan modifieras för att uppfylla butiksägarnas krav.

Utveckling av nya butiker

Behöver du bygga en webbutik för ditt B2C-, B2B-företag, eller båda och vill bygga upp en butik från grunden? Vår byrå kan guida dig genom hela processen, från att dokumentera dina behov, till att optimera dina arbetsflöden och integrationer.

All hjälp du behöver

Magento Communityn är enorm! Utbudet av utvecklare, forum och byråer är nästan oändlig. Och vi är naturligtvis här för att hjälpa dig att få rätt svar.

Prata Magento med oss

Under bältet

Titta vad vi gjorde tillsammans med House of Amanda Christensen

House of Amanda Christensen and Wigens är ett traditionellt klädesmärke och är en av de utvalda leverantörerna till det svenska Kungahuset. Vi hjälper dem att nå en global marknad tillsammans med sina digitala e-handelserbjudanden.

– Niklas Dahlquist, ansvarig projektledare

Fördelar med Magento?

Magento är en kraftfull e-handelsplattform med en öppen källkod. Den är omgiven av ett starkt ekosystem av utvecklare, ett community och mer än 250 000 företag som använder den för att sälja online runt om i världen. Med ett stort antal B2C- och B2B-funktioner och ett stort urval av tillägg från tredje part.

I genomsnitt växer företag som använder Magento tre gånger snabbare än företag som använder konkurrerande plattformar. Detta eftersom denna skalbara e-handelsplattform med många funktioner erbjuder företag fullständig flexibilitet och kontroll över butikens funktioner.

I korthet:

 • Skalbar
 • Öppen källkod – Du äger koden
 • Inga kontrakt, inga avgifter
 • Fantastisk multibutik, B2B och B2C
 • Mycket anpassningsbar

Det verkliga tecknet på intelligens är inte kunskap, utan fantasi.

Open Source
Open Source är den kostnadsfria utgåvan av Magento som är populär bland små och medelstora företag. Den är fullmatad med många funktioner och har stora möjligheter att byggas ut, inklusive en mängd lösningar från tredje part. Faktum är att öppen källkod uppfyller behoven hos vissa företag som har byggt skräddarsydda lösningar ovanpå den ursprungliga funktionaliteten.

Adobe Commerce (även kallad Enterprise)
Adobe Commerce, tidigare Enterprise, är Magentos storebror. Den är licensbaserad och har många fler funktioner, särskilt för B2B. Funktioner som Pagebuilder, PWA-ready, Quickorder, Master accounts och mycket mer.

Läs mer om Adobe Commerce

Open Scource som licens och hur det påverkar dig

I allmänhet

Öppen källkod innebär att den kod som används är helt öppen och att användaren äger den själv, det vill säga du och vi. Vi kan ändra eller utöka vilken del som helst av denna version av Magento. Och du äger koden, så du är inte bunden till oss i något kontrakt, vilket ofta är en stor fördel för större företag.

Fler förmåner:

 • Kostnadseffektivt.
 • Lätt att hitta information och data med hjälp av andra.
 • Förbättrad säkerhet och öppenhet.
 • Bättre tillförlitlighet.
 • Mer flexibilitet.
 • Frihet från leverantörslåsning.
 • Fler webbaserade verktyg.
 • Lättare licenshantering.

Vi vill gärna höra från dig!

Det finns en magisk knapp som du måste klicka på för att komma igång.

Prata med oss!

Lyssna på våra kunder

Vi har jobbat med CO-OP under en längre tid nu och kan med säkerhet säga att vi inte kunde vara i bättre händer. De är noggranna, tar initiativ och ställer alltid upp med support i de områden som behövs. Deras team är brett med mycket kompetens och vi jobbar tillsammans bra för att få det bästa resultatet vi kan och skapa en bra miljö för våra kunder. Ett stort plus är att de är ett väldigt härligt gäng.

Fredrik GustafssonMarketing, Voidcycling.com

Jag har anlitat dom för att arbeta med mina kunder och utvecklingen i deras e-handel, och de levererar exceptionella resultat. Genom deras djupa förståelse för marknaden, innovativa strategier och en hands-on inställning, har de hjälpt mina kunder att inte bara stadigt öka sina försäljningssiffror, utan också att bli mer lönsamma på lång sikt. De är genuint intresserade av ens framgång och strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna.

Shirin GhanfiliAffärsutvecklingskonsult

"En riktigt bra partner inom e-handel, varma rekommendationer för de som vill ta sin e-handel till nästa nivå. Kompetenta och pedagoiska"

Svante PerssonE-handelschef, Kevin Murphy

Vi har tillsammans med CO-OP-teamet satt oss ner och arbetat mot uppsatta mål, de hjälper oss med strategier, teknologi och nu är vi ett mer lönsamt företag än någonsin tidigare. Våra siffror pratar för sig själv.

Christian AmborgVD, Arrak Outdoor

CO-OP har varit en ansvarsfull partner. Efter hårt arbete har vi nu en digital plattform som stödjer vår breda affärsmodell. Rekommenderas!

Gustav DellbackVD, Dellback.se

Anlitade CO-OP för att bygga vår nya e-butik till 20grader.se och med facit i hand är jag mycket nöjd med mitt val. De hjälpte mig hela vägen från önskemål verklighet.

Erik SmithE-handelschef, 20grader.se

Från dag ett har de visat en exceptionell nivå av kompetens och dedikation. De är inte bara skickliga i sitt hantverk utan de ger också det extra för att säkerställa att alla aspekter av projektet flyter smidigt.

Kristoffer ErikssonPartneransvarig Sharespine

Vi har jobbat med CO-OP för bygga vår Shopify. De har hög kompetens och noggranhet men alla möten är väldigt avslappnade och skön stämning. Rekommenderas!

Johan JohanssonVD, Utown Media

CO-OP hjälpte oss digitalisera vårt bolag och vi är supernöjda, idag är vi effektivare och lönsammare än någonsin. De besitter extremt hög kompetens inom it. Rekommenderas!

Magnus AndreassonVD