Skip to main content

Under the belt

Vårt team, som ligger i Sverige, har en stor passion för e-handel, teknik och design. Men vi är så mycket mer än så.

Vi är musiker, konstnärer, entreprenörer, miljöaktivister, djurälskare och matintresserade. Vi är modeintresserade och nördar. Vi är rakade och tatuerade. Vi tittar på Netflix maraton och tänker djupt. Vi är också väldigt lika dig och dina kunder. Vi är människor.

I en värld av skärmar och apparater måste vi komma ihåg att dessa interaktioner kan, och bör, vara personliga. Från våra första samtal, till vår support efter lanseringen, har du alltid att göra med människor som bryr sig om dig och ditt varumärke.

Vi säljer inte timmar. Vi säljer värde. Vi designar och kodar inte bara. Vi planerar, utarbetar strategier och ger råd om de bästa möjliga lösningarna för att optimera kundernas upplevelser och främja varumärkets tillväxt. Nej, vi kommer inte att föreslå att byta logotyp som det första vi gör, och vi gör inte saker ”pop”. Vi kommer dock att göra ditt uppdrag till vårt uppdrag och använda vår expertis för att uppfylla och överträffa dina mål.

Vi anser att vårt arbete inte bara ska ge fantastiska resultat för våra kunder, utan också vara roligt och givande. CO-OP tror på en stark balans mellan arbete och privatliv och inte bara på att producera projekt. Ju gladare vårt team är, desto roligare blir upplevelsen och desto bättre blir resultatet för ditt varumärke.

Varumärket CO-OP

CO-OP kommer från spelbranschen, inte från den svenska franchisebutiken (ja, vi vet att det är väldigt likt). Många i företaget är före detta gamers och alla vet att spela tillsammans var det roligaste man visste när vi växte upp och spelade Nintendo 8 bit eller Golden Eye på 64 bit. Co-op står för samarbete, att vi gör saker tillsammans, vi på företaget, men också vi tillsammans med dig som kund. Vi tror att samarbete påskyndar framgången.

Vad är det här med ”the pinstriped shirts and beyond bugs”?

Vi vet alla att branschen är full av kritstrecksrandiga skjortor och buggar. Vi tycker inte om någon av dem. Citatet blev ett skämt efter att Rudolfsson bar samma randiga tröja åtta möten i rad och att vi alla gick samman för att köpa en tröja som inte var randig till honom. Sedan dess har han aldrig burit en kritstrecksrandig skjorta igen.

Minnesspår…

2022 - Now
We're transforming the brand to CO-OP. Hiring a new CEO and co-owner - Niclas Rudolfsson.
2021
We co-op with Adobe and register as a Adobe Commerce partner agency
2021
Dahlquist gets choosen to join the "Prins Daniels Fellowship"
2021
We receive "NORDISKT TILLVÄXTCERTIFIKAT" from UC due to our good financial results and growth
2020
Niklas Dahlquist gets the award of "Young entrepreneur of the year"
2019
Were awarded as the "Young company of the year" by Företagarna in Sweden
2016
The journey begins. Niklas Dahlquist starts the company "Dahlquist E-handelskonsultation AB".

Enough Talk, Let's Build Something Together

Besök oss

Strömstadsvägen 48
45150 Uddevalla

Organisationsnummer

559106-8357

Resultat

samarbetsavtal

Beyond bugs and pinstriped shirts.

Vi är inte som andra e-handelsföretag, vi tror inte på traditionella standarder. Vi tror på öppenhet och samarbete som co-op, i James Bond Nintendo 64-bits.