Skip to main content
Shopify

Shopify e-handel

Enkel e-handel med Shopify. Många av våra kunder har komplexa eller unika företagskrav som kräver anpassade lösningar, men vi förstår också att många av dem inte har det. Shopify & Shopify Advance är plattformar på ingångsnivå för e-handelsbutiker. Erfarenheten av att skapa kraftfulla plattformar med en kurerad look & feel är det som har gjort Shopify till ett företag som förändrar spelet. Vi är experter på det här spelet och redo att hjälpa dig in i denna fantastiska värld.

Shopify Plus är en molnbaserad e-handelsplattform som är helt värd och utformad för handlare med hög tillväxt och hög volym. Shopify är en välrenommerad plattform som är betrodd av över 500 000 handlare. Shopify Plus är samma plattform med mer anpassning, förbättrad och omfattande kundtjänst och en enklare strömlinjeformad avgiftsfunktion. På grund av Shopify-namnets framgång och berömmelse betjänar Shopify Plus redan över 2 500 köpmän med hög tillväxt och hög volym.

Stabil och skalbar

Shopify är kraftfullt. Det har stöd för flera användarkonton för personal, valutor och lagerplatser i sina instegsplaner. Du kan sälja 100 000 beställningar per dag!

Licenser

Det finns fyra olika licenser som vi erbjuder tillsammans med Shopify. Shopify Basic, Shopify, Shopify Advanced och premium Shopify+.

Världens största appbutik

Shopify har över 6 700 appar och plugins: Detta är den största appbutiken för e-handel. Och det bästa? Mer än 3 000 appar är gratis.

Med all hjälp du behöver

Få tillgång till en gemenskap med över 900 000 Shopify-användare och partners , och delta i meningsfulla samtal med andra användare.

Ta kontakt

Under the belt

eee

Look what we did together with top leading brand in the nordics

”Vi valde att samarbeta med CO-OP för att ta vårt svenska Shopify+ till nästa nivå” –

Shopify +
Chef för e-handel
Konsult

Shopify Basic

Basic Shopify-planen erbjuder alla verktyg du behöver för att driva ditt företag.

Om din butik har en Basic Shopify-plan eller högre, kan du skapa och anpassa en webbutik för att visa upp dina produkter. Du kan hantera alla dina produkter, beställningar och kundinformation från Shopify Admin.

Sälj obegränsat antal produkter och få tillgång till funktioner som t.ex. återställning av övergivna kundvagnar och presentkort. Shopify tar ut en transaktionsavgift på 2% om du inte använder Shopify Payments.

29$/månad

Shopify

Shopify-planen stöder ditt växande företag. Den erbjuder alla funktioner i Basic Shopify-planen, tillsammans med lägre kreditkortsavgifter och transaktionsavgifter.

Shopify-planen innehåller kraftfulla rapporter som hjälper dig att planera för tillväxt genom att ge dig försäljningsinformation i Shopify-administrationen. Du kan använda kundrapporter för att samla in användbar information om hur dina kunder använder din butik och se vilka som köper dina produkter.

Med fler e-handelsfunktioner som professionella rapporter och internationell prissättning. Transaktionsavgifterna är 1% om du inte använder Shopify Payments.

79$/månad

Shopify Advanced

Shopify Advanced hjälper dig att anpassa dig till ditt växande företag och använda analyser för att hitta expansionsmöjligheter. Shopify Advanced-planen innehåller alla funktioner i Basic Shopify-planen och Shopify-planen och har de lägsta kreditkortsavgifterna och transaktionsavgifterna.

Få avancerade rapporter och automatiskt beräknade fraktpriser. Transaktionsavgifterna är 0,5% om du inte använder Shopify Payments.

299$/månad

Shopify+

  • Anpassningsbar och otroligt snabb.
  • Lokaliserade kundupplevelser med globala butiker
  • Obegränsad utökning, integration och anpassning genom Shopify-appar och partners
  • Snabbare och anpassningsbar Check-out
  • Anpassad automatisering med appar som Shopify Flow, Launchpad och Scripts

Kontakta oss och få saker och ting gjorda!

Kontakta oss på: whatsup@co-op.se eller ring oss på: 010-58 52 040

Medan vi återkommer till dig kan du kolla in shopify.com/se/priser eller shopify.com/pricing och om du vill ha mer inspiration om Shopify som plattform: Bästa e-handelsplattform 2022 granskning

What do our customers say about us?

Enough Talk, Let's Build Something Together

Besök oss

Museigatan 2
45150 Uddevalla

Resultat

samarbetsavtal

Beyond bugs and pinstriped shirts.

Vi är inte som andra e-handelsföretag, vi tror inte på traditionella standarder. Vi tror på öppenhet och samarbete som co-op, i James Bond Nintendo 64-bits.