Skip to main content

skeppshult

SKEPPSHULTCYKELN

Traditionellt cykelmärke, tillverkat i Sverige

"Super simple e-commerce is what we need"

Vi blev ombedda att hjälpa Skeppshultcykeln att bygga en ny e-handelssajt eftersom det gamla systemet snart skulle vara föråldrat. Det har varit ett nöje! Vi på CO-OP är otroligt stolta över att leverera Skeppshults nya e-handel.

Bicycles

Fokus på enkelhet

“Skeppshult has been a fantastically fun assignment that has made us think outside the box. When simplicity is more important than anything else, we need to think differently. We have managed to achieve the customer's wishes and even more. We also built customized integrations for customers to be able to search and track deliveries, download invoices and much more directly in their e-commerce. So much fun!”

Fredrik LindquistProject Manager
Manufacturing of a bicycle

cykel

Genomförandet

Vi har utvecklat Magento 2 med integration till affärssystemet Winbas. Vi ville ha en enkel, ren och snabb design. En bra sökmotor som ger relevanta och snabba resultat har varit mycket viktig. Andra funktioner, som att kunna visa rekommenderade prislistor parallellt med de kundspecifika priserna, har också varit en viktig nöt att knäcka.

Resultatet

Ny modern teknik i Magento 2 med vår integration till Winbas har implementerats. Designen är avskalad och endast det viktigaste finns på plats. Projektet resulterade i en otroligt lättnavigerad och enkel webbshop med avancerade integrationer till affärssystemet Winbas.

Vad kunden säger

“"Enkelhet och funktionalitet. Vi ville ha en sida som är snabb, enkel och funktionell för våra återförsäljare. Tiden är en stram sektor, ofta säljer, servar, reparerar och beställer varor "på samma gång". Att hålla webbplatsen enkel och verkligen fungerande är nyckeln. Vi (och våra återförsäljare) är verkligen nöjda.””

Sven AnderssonSkeppshultcykeln