Skip to main content

Under the belt

Vårt team har en stor passion för e-handel, teknik och design. Men vi är så mycket mer än så.

Vi är musiker, konstnärer, entreprenörer, aktivister, djurälskare och matintresserade. Vi är cyklister och nördar. Vi är rakade och tatuerade. Vi tittar på Netflix maraton och tänker djupt. Vi är också väldigt lika dig och dina kunder. Vi är människor.

I en värld av skärmar och apparater måste vi komma ihåg att dessa interaktioner kan, och bör, vara personliga. Från våra första samtal, till vår support efter lanseringen, har du alltid att göra med människor som bryr sig om dig och ditt varumärke.

Vi säljer inte timmar. Vi säljer värde. Vi designar och kodar inte bara. Vi planerar, utarbetar strategier och ger råd om de bästa möjliga lösningarna för att optimera kundernas upplevelser och främja varumärkets tillväxt. Nej, vi kommer inte att föreslå att byta logotyp som det första vi gör, och vi gör inte ”hot fixes”. Vi kommer dock att göra ditt uppdrag till vårt uppdrag och använda vår expertis för att uppfylla och överträffa dina mål.

Vi anser att vårt arbete inte bara ska ge fantastiska resultat för våra kunder, utan också vara roligt och givande. Vi på CO-OP tror på en stark balans mellan arbete och privatliv och inte bara på att producera projekt. Ju gladare vårt team är, desto roligare blir upplevelsen och desto bättre blir resultatet för ditt varumärke.

Varumärket CO-OP

Inspirationen till CO-OP kommer från dataspel, inte från den stora svenska franchisebutiken (ja, vi vet att det är väldigt likt, men vi har rosa i vår logo och dom har grönt). Många i företaget är före detta gamers och alla vet att spela tillsammans var det roligaste man visste när vi växte upp och spelade Nintendo 8 bit eller Golden Eye på 64 bit. CO-OP står för samarbete, att vi gör saker tillsammans, vi på företaget, men också vi tillsammans med dig som kund. Vi tror att samarbete påskyndar framgången.

Memory lane..

2022
Vi får "NORDISKT TILLVÄXTCERTIFIKAT" för andra året i rad
2022 - Now
Vi gör om och tänker nytt, brandar om Dahlquist till CO-OP
2021
Vi blir auktoriserad partner med Adobe och Magento
2021
Vi blir inbjudna att delta i "Prins Daniels Fellowship"
2021
Vi får "NORDISKT TILLVÄXTCERTIFIKAT" från UC tack vare vår goda tillväxt och ekonomi
2020
Vår CEO Niklas Dahlquist blir utnämnd till "Årets unga entreprenör" av företagarna
2016
Resan startar. Niklas Dahlquist registrerar "Dahlquist E-handelskonsultation AB".