Skip to main content

Konsulter inom e-handel

Vi kanske känner till en expert eller två...

CO-OP har ett nätverk av e-handelskonsulter och partners som kan hjälpa dig att utöka ditt team, antingen internt eller externt. Vi har allt från seniora utvecklare till nyblivna e-handelschefer. Vi sammanför årtionden av djup teknisk expertis med de bästa konsulttjänsterna i klassen som är globala, resultatbaserade och människofokuserade. Vårt uppdrag är att driva både omvandling och kontinuerlig förbättring, och att göra allt detta i stor skala. Vi arbetar som en partner tillsammans med våra kunder för att anpassa teknikbehoven till affärsmålen - från strategi till genomförande.

Utveckling

Med vårt breda utbud kan vi erbjuda allt från seniora svenska utvecklare till off-shore team med olika erfarenheter som är skräddarsydda för dina behov.

E-commerce Managers

Vi erbjuder både e-handelschefer och e-handelsprojektledare från den svenska marknaden.

Design och UX

Tillsammans med våra partners utformar och utvecklar vi digitala upplevelser som engagerar, inspirerar och förbättrar den digitala upplevelsen. Vi skapar effektfulla lösningar för e-handel!

SEO OCH SEM

Behöver ditt varumärke hjälp med SEM- och SEO-marknadsföring? CO-OP hjälper dig att optimera din webbplats så att den får den bästa placeringen på Google.

Ta kontakt