Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=rgZU5pDf6mw&t=4s

Se historien om Shopify

Play Video
Shopify sverige

Shopify Sverige

Shopify i Sverige ökar kraftigt och vi förstå varför. Det finn många fördelar med att använda Shopify som e-handelsplattform. Många av våra kunder har komplexa eller unika behov för sina företag som kräver anpassade lösningar. Vi är en svenska byrå som är experter Shopify och redo att hjälpa er komma igång.

Stabil och skalbar

Shopify är kraftfullt. Det har stöd för flera konton för personal, valutor och lagerplatser i sina instegsplaner. Du kan sälja 100 000 beställningar per dag!

Shopifys licenser

Det finns fyra olika licenser som vi erbjuder tillsammans med Shopify. Shopify Basic, Shopify, Shopify Advanced och premium Shopify+.

Världens största appbutik

Shopify har över 6 700 appar och plugins för både b2b och b2c: Detta är den största appbutiken för e-handel. Och det bästa? Mer än 3 000 appar är gratis.

All hjälp du behöver

Vi på CO-OP tillsammans med över 900 000 Shopify-användare och partners står redo att ge er support.

Vi är registrerad partner med Shopify

Prata Shopify med oss

Tidigare uppdrag

shopify e-handel

Se vad vi gjorde med ett av nordens ledande varumärke på Shopify Plus.

”Vi valde att samarbeta med CO-OP för att ta vår svenska Shopify+ till nästa nivå” – Eleni & Chris

Shopify +

Shopify Basic

Basic Shopify-planen erbjuder alla verktyg du behöver för att driva ditt företag.

Om din butik har en Basic Shopify-plan eller högre, kan du skapa och anpassa en webbutik för att visa upp dina produkter. Du kan hantera alla dina produkter, beställningar och kundinformation från Shopify Admin.

Sälj obegränsat antal produkter och få tillgång till funktioner som t.ex. återställning av övergivna kundvagnar och presentkort. Shopify tar ut en transaktionsavgift på 2% om du inte använder Shopify Payments.

29$/månad

Shopify

Shopify-planen stöder ditt växande företag. Den erbjuder alla funktioner i Basic Shopify-planen, tillsammans med lägre kreditkortsavgifter och transaktionsavgifter.

Shopify-planen innehåller kraftfulla rapporter som hjälper dig att planera för tillväxt genom att ge dig försäljningsinformation i Shopify-administrationen. Du kan använda kundrapporter för att samla in användbar information om hur dina kunder använder din butik och se vilka som köper dina produkter.

Med fler e-handelsfunktioner som professionella rapporter och internationell prissättning. Transaktionsavgifterna är 1% om du inte använder Shopify Payments.

79$/månad

Shopify Advanced

Shopify Advanced hjälper dig att anpassa dig till ditt växande företag och använda analyser för att hitta expansionsmöjligheter. Shopify Advanced-planen innehåller alla funktioner i Basic Shopify-planen och Shopify-planen och har de lägsta kreditkortsavgifterna och transaktionsavgifterna.

Få avancerade rapporter och automatiskt beräknade fraktpriser. Transaktionsavgifterna är 0,5% om du inte använder Shopify Payments.

299$/månad

Shopify+

 • Anpassningsbar och otroligt snabb.
 • Lokaliserade kundupplevelser med globala butiker
 • Obegränsad utökning, integration och anpassning genom Shopify-appar och partners
 • Snabbare och anpassningsbar Check-out
 • Anpassad automatisering med appar som Shopify Flow, Launchpad och Scripts

Kontakta oss och kom igång med Shopify!

Kontakta oss på: whatsup@co-op.se eller ring oss på: 031-37 62 404

Medan vi återkommer till dig kan du kolla in shopify.com/se/priser eller shopify.com/pricing och om du vill ha mer inspiration om Shopify som plattform: Bästa e-handelsplattform 2022 granskning

Varför Shopify är den bästa plattformen för B2C E-handel

Shopify har snabbt blivit ett populärt val för e-handlare världen över, och Sverige är inget undantag. Med sin användarvänlighet och mångsidighet lockar Shopify allt från små startups till stora företag. Shopify är en komplett e-handelsplattform som gör det möjligt för företag av alla storlekar att skapa och hantera en onlinebutik. Det är känt för sin enkelhet och effektivitet.

Integrering med svenska betalsystem

Shopify integreras sömlöst med populära svenska betalsystem som Klarna och Swish, vilket förenklar transaktionerna för både företag och kunder i Sverige.

Shopify och SEO-optimering

SEO är avgörande för att driva trafik till din onlinebutik. Shopify erbjuder flera verktyg och funktioner för att hjälpa dig förbättra din butiks SEO. Här är några anledningar varför Shopify är bra för SEO:

 1. Användarvänlighet: Shopify är känt för sin användarvänlighet, vilket gör det enkelt för butiksägare att implementera grundläggande SEO-principer som titeltaggar, metabeskrivningar och URL-strukturer.
 2. Mobiloptimering: Plattformen erbjuder responsiva mallar som säkerställer att webbshoppar fungerar smidigt på mobila enheter. Mobilvänlighet är en viktig rankingfaktor för sökmotorer som Google.
 3. Snabba laddningstider: Shopify använder optimerade servrar och infrastruktur för att säkerställa snabba sidoladdningstider, vilket är avgörande för både användarupplevelse och SEO.
 4. Inbyggd bloggplattform: Att kunna skapa och underhålla en blogg direkt i Shopify Sverige underlättar content marketing och hjälper till att driva organisk trafik genom relevant och värdefullt innehåll.
 5. SEO-vänliga teman: Många av Shopifys teman är designade med SEO i åtanke, vilket innebär att de är optimerade för att vara sökmotorvänliga från början.
 6. Enkel integration med analytiska verktyg: Shopify förenklar integrationen med verktyg som Google Analytics, vilket möjliggör effektiv spårning och analys av besökarnas beteende och SEO-prestanda.
 7. Säkerhet och tillförlitlighet: Säkerhet är en viktig aspekt av SEO, och Shopify Sverige erbjuder säkra hostinglösningar med regelbundna uppdateringar och underhåll för att skydda butiker och deras data.
 8. SEO-appar och plugins: Det finns ett stort utbud av SEO-appar och plugins tillgängliga i Shopifys appbutik som kan hjälpa butiksägare med allt från nyckelordsforskning till on-page optimering.
 9. Strukturerad data: Shopify gör det enkelt att lägga till strukturerad data (som produktrecensioner), vilket kan förbättra synligheten i sökresultaten genom rika utdrag.
 10. Anpassningsbar URL-struktur: Möjligheten att anpassa URL-strukturer hjälper till att skapa SEO-vänliga webbadresser, vilket är viktigt för både användarupplevelse och sökmotorrankning.

Design för din Shopify-butik

När det gäller att arbeta med design för våra Shopify-butiker, lägger vi stor vikt vid att skapa unika, skräddarsydda lösningar som passar varje kunds specifika behov och varumärkesidentitet. Vår designprocess är grundlig och inkluderar noggrann planering, kreativitet och teknisk expertis för att säkerställa att varje butik inte bara ser bra ut utan också fungerar effektivt.

Ett av de första stegen i vår designprocess är att förstå våra kunders verksamhet och målgrupp. Detta innebär en djupgående diskussion om deras varumärke, produkter, och den upplevelse de vill förmedla till sina kunder. Vi tar även hänsyn till marknadstrender och konkurrentanalys för att säkerställa att designen vi skapar inte bara är estetiskt tilltalande utan också konkurrenskraftig och relevant i den aktuella marknaden.

När vi har en klar förståelse för våra kunders behov, börjar vi arbetet med att skapa en skräddarsydd design. Detta innebär att vi anpassar varje aspekt av butikens utseende – från layout och färgscheman till typsnitt och bildanvändning. Vi ser till att varje designelement återspeglar kundens varumärkesidentitet och bidrar till en enhetlig och igenkännbar upplevelse för användarna.

Utöver att skapa en unik design, hjälper vi också våra kunder att välja lämpliga teman som kan fungera som grund för deras Shopify-butiker. Detta innebär att vi noggrant väljer teman som inte bara är visuellt tilltalande utan också funktionsrika och anpassningsbara. Vi prioriterar teman som är responsiva och optimerade för mobila enheter, eftersom en stor del av e-handelstrafiken idag kommer från smartphones och surfplattor.

Vår designfilosofi sträcker sig också till användarupplevelsen (UX). Vi förstår att en bra butiksdesign inte bara handlar om estetik utan också om hur lätt det är för kunderna att navigera i butiken, hitta produkter och genomföra köp. Därför inkluderar vi UX-designprinciper i vårt arbete, som att optimera sidans laddningstider, säkerställa intuitiv navigation och skapa tydliga call-to-actions.

Marknadsföring och försäljning

Shopify erbjuder kraftfulla verktyg för att främja dina produkter, inklusive sociala medier och e-postmarknadsföring, samt stöd för olika reklam- och kampanjstrategier.

Logistik och leverans inom Sverige

Hantera effektivt lager och leveranser med Shopifys integrerade logistiklösningar, redan anpassade för svenska marknaden.

Kundsupport och service

På CO-OP erbjuder vi skräddarsydd Shopify-support för att hjälpa våra kunder att effektivisera och optimera sina e-handelsbutiker. Vår expertis innefattar allt från att välja rätt Shopify-appar till anpassning och teknisk support, vilket säkerställer att våra kunders butiker alltid presterar på toppnivå och genererar så goda resultat som möjligt.

Shopify-appar och tillägg

Shopify-appar är kraftfulla verktyg som möjliggör för e-handlare att effektivisera och förbättra sina onlinebutiker på många sätt. Genom att integrera olika appar kan butiksägare automatisera processer, förbättra kundupplevelsen, och öka försäljningen, vilket sparar både tid och pengar.

Vi erfarenhet av att arbeta med Shopify och dess app-ekosystem. Vi förstår vilka appar som är mest effektiva för olika affärsbehov och kan därför ge rekommendationer baserade på vår expertis. Detta innebär att vi kan hjälpa kunder att välja de rätta apparna som matchar deras specifika krav och mål, vilket minskar risken att ni väljer odugliga appar som kan ha buggar och andra problem.

Det finns gott om Shopify-appar som kan automatisera era processer som annars skulle kräva manuell hantering. Detta kan inkludera allt från lagerhantering och orderuppfyllning till e-postmarknadsföring och kundservice. Genom att automatisera dessa uppgifter frigörs värdefull tid för er, så ni istället kan fokusera på att få er erfarenhet att växa.

Det finns också appar som ger er avancerade analysverktyg som ger insikter om kundbeteenden och försäljningsmönster. Dessa insikter är avgörande för att förstå vad kunderna värderar och hur de interagerar med butiken, vilket möjliggör mer riktade och effektiva marknadsföringsstrategier.

På CO-OP använder vi dessa appar för att optimera våra kunders butiker, vilket inte bara sparar dem tid utan också pengar. Genom att investera i rätt appar kan våra kunder se en signifikant ökning i både effektivitet och lönsamhet. Vår erfarenhet och kunskap inom området gör att vi kan identifiera och implementera de bästa lösningarna för varje enskild butik, anpassade efter deras unika behov och mål.

Fördelar med att äga ni äger er egna licens

När det gäller ägande av plattformen erbjuder Shopify en unik fördel för e-handlare. Eftersom företagen äger sin Shopify-plattform har de full kontroll över sin onlinebutik. Detta innebär att om de skulle vilja byta byrå eller tjänsteleverantör för någon anledning, kan de göra det utan större avbrott eller komplexitet. Detta ger en betydande frihet och flexibilitet för e-handlare att välja partners som bäst möter deras behov och förväntningar.

Denna aspekt av ägande är särskilt viktig i en dynamisk och konkurrensutsatt marknad som den svenska. Att ha möjlighet att byta leverantörer utan att behöva bygga om hela butiken från grunden kan spara både tid och resurser för företag. Det ger dem även möjligheten att kontinuerligt förbättra och anpassa sin butik för att hålla jämna steg med marknadsförändringar och kundpreferenser.

Shopify POS (Butikskassa): En perfekt Omnikanal-lösning

Hårdvara och Mjukvara
Shopify POS använder sig av en kombination av mjukvara och hårdvara för att skapa en effektiv försäljningslösning. Mjukvaran är en app som kan installeras på både iOS- och Android-enheter, vilket gör den flexibel och lättillgänglig. För hårdvaran behövs en enhet för att acceptera kortbetalningar, en kvittoskrivare, och eventuellt en streckkodsläsare beroende på företagets behov. Denna teknik gör det möjligt för företag att snabbt ställa om mellan online och fysisk försäljning, vilket är särskilt viktigt i en omnikanalstrategi.

Shopify POS i Sverige
Shopify POS är fullt fungerande och optimerat för den svenska marknaden. Systemet stöder lokala betalningsmetoder som Swish och Klarna, vilket är avgörande för att kunna erbjuda en smidig betalningsprocess för svenska kunder. Dessutom är mjukvaran anpassad för att hantera moms och andra lokala skattekrav, vilket underlättar för företagen att följa svenska regler och förordningar.

Support
Vi på CO-OP, i samarbete med Shopify, erbjuder fullständig support för Shopify POS. Vår support täcker allt från teknisk hjälp till strategisk rådgivning för att maximera effektiviteten av din försäljningslösning. Vårt mål är att se till att du som företagare kan utnyttja alla funktioner i Shopify POS för att öka din försäljning och förbättra kundupplevelsen.

Kostnadsfri offert för Shopify POS
Om du överväger att implementera Shopify POS och undrar över kostnaderna, tveka inte att kontakta oss på CO-OP för en kostnadsfri offert. Vi kan ge dig en skräddarsydd prisuppgift baserat på ditt företags specifika behov och krav. Vårt mål är att erbjuda en prisvärd och effektiv lösning som hjälper ditt företag att växa och lyckas i den digitala eran.

Lyssna på våra kunder

Vi har jobbat med CO-OP under en längre tid nu och kan med säkerhet säga att vi inte kunde vara i bättre händer. De är noggranna, tar initiativ och ställer alltid upp med support i de områden som behövs. Deras team är brett med mycket kompetens och vi jobbar tillsammans bra för att få det bästa resultatet vi kan och skapa en bra miljö för våra kunder. Ett stort plus är att de är ett väldigt härligt gäng.

Fredrik GustafssonMarketing, Voidcycling.com

Jag har anlitat dom för att arbeta med mina kunder och utvecklingen i deras e-handel, och de levererar exceptionella resultat. Genom deras djupa förståelse för marknaden, innovativa strategier och en hands-on inställning, har de hjälpt mina kunder att inte bara stadigt öka sina försäljningssiffror, utan också att bli mer lönsamma på lång sikt. De är genuint intresserade av ens framgång och strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna.

Shirin GhanfiliAffärsutvecklingskonsult

"En riktigt bra partner inom e-handel, varma rekommendationer för de som vill ta sin e-handel till nästa nivå. Kompetenta och pedagoiska"

Svante PerssonE-handelschef, Kevin Murphy

Vi har tillsammans med CO-OP-teamet satt oss ner och arbetat mot uppsatta mål, de hjälper oss med strategier, teknologi och nu är vi ett mer lönsamt företag än någonsin tidigare. Våra siffror pratar för sig själv.

Christian AmborgVD, Arrak Outdoor

CO-OP har varit en ansvarsfull partner. Efter hårt arbete har vi nu en digital plattform som stödjer vår breda affärsmodell. Rekommenderas!

Gustav DellbackVD, Dellback.se

Anlitade CO-OP för att bygga vår nya e-butik till 20grader.se och med facit i hand är jag mycket nöjd med mitt val. De hjälpte mig hela vägen från önskemål verklighet.

Erik SmithE-handelschef, 20grader.se

Från dag ett har de visat en exceptionell nivå av kompetens och dedikation. De är inte bara skickliga i sitt hantverk utan de ger också det extra för att säkerställa att alla aspekter av projektet flyter smidigt.

Kristoffer ErikssonPartneransvarig Sharespine

Vi har jobbat med CO-OP för bygga vår Shopify. De har hög kompetens och noggranhet men alla möten är väldigt avslappnade och skön stämning. Rekommenderas!

Johan JohanssonVD, Utown Media

CO-OP hjälpte oss digitalisera vårt bolag och vi är supernöjda, idag är vi effektivare och lönsammare än någonsin. De besitter extremt hög kompetens inom it. Rekommenderas!

Magnus AndreassonVD