Skip to main content

Prata med en registrerad partner.

Gör som över 70 andra e-handelsföretag och prata med oss om hur vi kan hjälpa er förbättra befintlig eller starta ny e-handel. Kostnadsfri konsultation och offerter.

partners

Lyssna på våra kunder

Jag har anlitat dom för att arbeta med mina kunder och utvecklingen i deras e-handel, och de levererar exceptionella resultat. Genom deras djupa förståelse för marknaden, innovativa strategier och en hands-on inställning, har de hjälpt mina kunder att inte bara stadigt öka sina försäljningssiffror, utan också att bli mer lönsamma på lång sikt. De är genuint intresserade av ens framgång och strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna.

Shirin GhanfiliAffärsutvecklingskonsult

"En riktigt bra partner inom e-handel, varma rekommendationer för de som vill ta sin e-handel till nästa nivå. Kompetenta och pedagoiska"

Svante PerssonE-handelschef, Kevin Murphy

Vi har tillsammans med CO-OP-teamet satt oss ner och arbetat mot uppsatta mål, de hjälper oss med strategier, teknologi och nu är vi ett mer lönsamt företag än någonsin tidigare. Våra siffror pratar för sig själv.

Christian AmborgVD, Arrak Outdoor

CO-OP har varit en ansvarsfull partner. Efter hårt arbete har vi nu en digital plattform som stödjer vår breda affärsmodell. Rekommenderas!

Gustav DellbackVD, Dellback.se

Anlitade CO-OP för att bygga vår nya e-butik till 20grader.se och med facit i hand är jag mycket nöjd med mitt val. De hjälpte mig hela vägen från önskemål verklighet.

Erik SmithE-handelschef, 20grader.se

Från dag ett har de visat en exceptionell nivå av kompetens och dedikation. De är inte bara skickliga i sitt hantverk utan de ger också det extra för att säkerställa att alla aspekter av projektet flyter smidigt.

Kristoffer ErikssonPartneransvarig Sharespine

Vi har jobbat med CO-OP för bygga vår Shopify. De har hög kompetens och noggranhet men alla möten är väldigt avslappnade och skön stämning. Rekommenderas!

Johan JohanssonVD, Utown Media

Vi har jobbat med CO-OP under en längre tid nu och kan med säkerhet säga att vi inte kunde vara i bättre händer. De är noggranna, tar initiativ och ställer alltid upp med support i de områden som behövs. Deras team är brett med mycket kompetens och vi jobbar tillsammans bra för att få det bästa resultatet vi kan och skapa en bra miljö för våra kunder. Ett stort plus är att de är ett väldigt härligt gäng.

Fredrik GustafssonMarketing, Voidcycling.com

CO-OP hjälpte oss digitalisera vårt bolag och vi är supernöjda, idag är vi effektivare och lönsammare än någonsin. De besitter extremt hög kompetens inom it. Rekommenderas!

Magnus AndreassonVD