Skip to main content
Magento Open Source

Jeeves Magento-integration

CO-OP har skapat en integration mellan Jeeves ERP och Magento eCommerce-plattformen som effektiviserar affärsverksamheten och kompletterar köpupplevelsen för kunderna. Integrationen är utformad för att förenkla kontrollen av beställningar, lager och kundinformation samt automatisera många tråkiga åtaganden för att hålla tid och resurser.

Med Jeeves ERP och Magento-integration kan företag hantera all sin verksamhet på baksidan av arbetsplatsen från en enda viktig plats, som består av produktkontroll, prissättning, lager, frakt och fakturering. Detta gör det möjligt för företag att minska fel, effektivisera processer och öka sin typiska effektivitet.

Vi är en registrerad partner till Magento.
Prata om integrationer med oss

Toppfunktioner

Synkronisering i realtid
Kombinationen möjliggör synkronisering i realtid mellan ERP och e-handelsplattformen, vilket gör att var och en av dem uppdaterar sin statistik och är korrekt. Detta gör det möjligt för företag att hålla koll på lagernivåer, orderstatus och information om kunder i realtid, vilket är viktigt för att överlämna en obruten inköpsrevel in.

Effektiviserar verksamheten

På det hela taget är integrationen av Jeeves ERP och Magento ett utmärkt svar för företag som försöker effektivisera sin verksamhet och försköna sina e-handelstalanger. Med sina effektiva funktioner och sitt användarvänliga gränssnitt kan kombinationen hjälpa företag att öka effektiviteten, minska kostnaderna och förbättra sin backside line.

Insikt i din e-handel

Dessutom ger kombinationen företagen en överlägsen rapport- och analysförmåga som hjälper dem att få insikt i sina e-handelsresultat. Detta gör det möjligt för företagen att göra välgrundade val och förbättra sina e-handelsstrategier.

Olika möjligheter

Integrationen ger dessutom ett antal andra funktioner som hjälper företag att förbättra sin e-handelsverksamhet. Den gör det till exempel möjligt för företag att erbjuda fler än ett betalningsalternativ, som består av kreditkort, PayPal med mera. Detta är viktigt för att erbjuda kunderna en praktisk och problemfri köpupplevelse.

Avancerad order- och lagerhantering

Ge kunderna tillgång i realtid till hela ditt lager i leveranskedjan samtidigt som du automatiskt optimerar leveransinformation och kostnader för leverans.

Så, om du letar efter en komplett e-handel svar som tillåter dig att manipulera din back-workplace verksamhet sömlöst, utseende ingen i tillägg än Jeeves ERP och Magento integration genom CO-OP.

Kontakta oss nu för att få veta mer om detta effektiva svar och hur det skulle kunna gynna ditt företag.

Jeeves logo